Tästähän on tulossa tylsä blogi? Minulla olisi kaikkea muutakin mitä voisin kuvata ja tänne laittaa, mutta lähinnä vain vaippojen tekeminen jaksaa tällä hetkellä innostaa, joten niitä lisää. Pitäisi tehdä henkalle housujakin, mutta ei meinaa vaan muuta saada aikaiseksi.
Tänään olin Napapiirillä kestovaippayhdistyksen ompelupäivässä. Taika oli mukana joten vaippojen ompelu jäi yhteen kappaleeseen, joka sekin vielä jäi keskeneräisenä kotiin kannettavaksi. Kuva siitäkin tulossa lähipäivinä. Mutta kokeilin saumurilla huristelua.. (oli kyllä ihan mukavan oloinen laitos, onneksi ei ole ylimääräistä rahaa..). Ja neppipressiä kokeilin, yhden onnistuin laittamaan vaippaan väärinpäin. :) Onneksi henkka tuli hakemaan mukulan hetkeksi vaunukävelylle, sain vaippaan edes ne nepit laitettua - loput kun pystyy tekemään kotonakin..

Raitavaippa
999117.jpg
Tästä tuli minun mielestä vaan aivan ihana. :) Sisätasku jossa on päällä ihanan pehmeä, melkein flanellisen tuntuinen tyynyliina (kirppislöytö) ja alla ruskea collegekangas. Mun on varmaan kuitenkin pakko tilata ruskeaa velouria.. eurokankaassa kun ei ole velourkankaita, jotenkin oletin että siellä olisi ollut?

Hippivaippa
999116.jpg
Voisko joku opettaa mua käyttämään tuota meidän kameraa? Taustan pitäisi tässä kuvassa olla samanvärinen kuin edellisessä. Ja vaipan sisuskin on tavallista vaaleanpunaista velouria, kuvä vääristää ihmeellisesti... ja tarratkin on vaaleanpunaiset, vaikka näyttää valkoisilta. :) Päällä on puuvillakangasta jota löytyi eurokankaasta. Itselle tuota ei ehkä haluaisi mihinkään vaatteeseen tai sellaiseen, mutta keksin kyllä jo yhden idean mihin voisin ostaa lisää hippikangasta :)

Yritänpä saada joku päivä muitakin juttuja lisättyä.. mutta nyt ei aivot meinaa toimia, joten taitaa olla nukkumaanmenoaika.
//reetta